BLOUSE FEMINA – B2173

Saya teringin nak baju yang berfesyen la sikit. Tapi tapi tak nak yang terlalu over. 

Exclusive Femina Blouse ni sangatlah stylish and sweet. Sesuai sangat untuk awak. 

Tak terlalu over tapi nampak kelainan daripada blouse yang biasa nampak kan.

Didatangkan dengan design yang menarik. Dan  ada 4 warna tau. Off course menggunakan material fursan ye awak. Hanya outer layer sahaja menggunakan material chiffon.

Best sangat ke material fursan ni? Best sangat awak. Memang ramai yang tergila-gilakan material ni. Sebab selesa sangat pakai.

Saiz pula available dari saiz 38 sehingga 48 tau.

Price: RM73.00 SM, RM77.00 SS (include postage)

 

 

Whatsapp ke nombor ini sekarang untuk memastikan anda dapat grab blouse exclusive ni 

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

atau tekan je link kat bawah ni

www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280

#SoffyFashion#FeminaBlouse#FeminaCollection#Femina#KoleksiFemina#BlouseFursan#FursanBlouse

Advertisements

Blouse Femina-B2172

Saya teringin nak baju yang berfesyen la sikit. Tapi tapi tak nak yang terlalu over. 

Exclusive Femina Blouse ni sangatlah stylish and sweet. Sesuai sangat untuk awak. 

Tak terlalu over tapi nampak kelainan daripada blouse yang biasa nampak kan.

Didatangkan dengan design yang menarik. Dan  ada 4 warna tau. Off course menggunakan material fursan ye awak. Hanya outer layer sahaja menggunakan material chiffon.

Best sangat ke material fursan ni? Best sangat awak. Memang ramai yang tergila-gilakan material ni. Sebab selesa sangat pakai.

Saiz pula available dari saiz 38 sehingga 48 tau.

Price: RM73.00 SM, RM77.00 SS (include postage)

 

 

Whatsapp ke nombor ini sekarang untuk memastikan anda dapat grab blouse exclusive ni 

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

atau tekan je link kat bawah ni

www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280

#SoffyFashion#FeminaBlouse#FeminaCollection#Femina#KoleksiFemina#BlouseFursan#FursanBlouse

Tudung Sekolah CC Afendy

Dapatkan tudung sekolah selapis dengan soft awning di Soffy Fashion SEKARANG!

.

Material: Korean lycra (material berkualiti dan tidak panas)

Soft awning memudahkan si kecil untuk memakai dan semestinya juga mudah untuk di basuh

.

  • Size SS:  4 – 8 tahun (bergantung pada saiz badan)
    Labuh dari dagu 12 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 18 inci.
  • Size S: 8 – 10 tahun (bergantung pada saiz badan)
    Labuh dari dagu 14 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 20 inci.
  • Size M: 10-12 tahun (bergantung pada saiz badan)
    Labuh dari dagu 17 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 21 inci.
  • Size L  11-15 tahun (bergantung pada saiz badan)
    Labuh dari dagu 20 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 22 inci.

.

Kod Warna: Putih nila

Saiz SS : RM 9.00

Saiz S: RM10.00

Saiz M: RM11.00

Saiz L: RM13.00

.

21105594_1443557649055924_4862055206670517139_n

Kebarung Nona – K499

Koleksi Kebarung NONA by Soffy Fashion.

_
 zip di bahagian belakang
 dokoh berjahit
 mudah di iron
 permukaan mengkilap
 material satin berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk

20901761_1498275303545170_364217873179587226_o


.
Kod: K499
Saiz: S, M, L, XL
.
Harga:
SM: RM 151.00
SS: RM 157.00
Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#SoffyFashion #bajukurungterbaru #bajukebarung #bajukebarunghijau#bajukebarungmerah #bajukebarungcoklat #bajukebarungold#bajukebarungkelabu #kebarungnona

Blouse Plain-B2147

Koleksi Flourish


.
material fursan
 zip di bahagian dada (nursing friendly)
 hidde zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
.
Kod: B2147
Saiz: 44, 46, 48, 50
.
Harga: RM58.00 SM, RM62.00 SS
.
Untuk order whatsapp

Blouse Sara Ann-B2153

Koleksi Sara Ann
.
 material fursan high quality. Kain sejuk dan selesa dipakai
 design tangan kembang
 zip di bahagian belakang
 design stylish dan trendy dengan ikatan reben di sebahagian blouse
 membuatkan si pemakai tampak elegan


.
Kod: B2153
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

20840726_1496351353737565_1402806603282115166_n
.
Harga: RM78.00 SM, RM82.00 SS (Harga sudah termasuk postage)
.
Untuk dapatkan blouse ni anda boleh whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#blouseterbaru #blousesaraann #saraannblouse #saraannfashion#blousedustypink #blousedustygreen #blousepeach #blousehitam#blousetangankembang

Jubah Femina – J643

ANDA MENCARI JUBAH YANG BERKUALITI PADA HARGA YANG BERPATUTAN?
.
Jubah Femina ni la jawapannya. CUMA RM85.00 SAHAJA.
.
✔️Haa since Raya Aidilfitri lepas dah berhabis banyak duit, Aidiladha ni kita cari yang simple dan affordable pulak ye. 
.
Kalau yang 2 in 1 lagi BEST. Yang boleh pakai untuk kegunaan harian jugak.
.
Taknak la yang blink2 sangat. Huhu.
.
Okayy. Takde masalah. Jubah Femina ni cuma RM85.00 sahaja. Peminat Femina mesti tau tip top nya material dan kualiti nya kan. Design pun sangatlah simple tapi menarik tau sebab kombinasi warnanya.


.
So grab now sebelum terlambat.
.
 material fursan high quality
 hidden zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
 hidden zip di bahagian belakang
 mempunyai poket di bahagian tepi kanan
 mudah di iron
 sangat selesa dipakai
.
Kod: J643
Saiz: 40, 42, 44, 46, 48, 50

Femina-J643
.
Untuk miliki jubah ni whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#jubahfemina #feminajubah #feminacollection #soffyfashion #jubahfursan