Jubah Femina – J643

ANDA MENCARI JUBAH YANG BERKUALITI PADA HARGA YANG BERPATUTAN?
.
Jubah Femina ni la jawapannya. CUMA RM85.00 SAHAJA.
.
✔️Haa since Raya Aidilfitri lepas dah berhabis banyak duit, Aidiladha ni kita cari yang simple dan affordable pulak ye. 
.
Kalau yang 2 in 1 lagi BEST. Yang boleh pakai untuk kegunaan harian jugak.
.
Taknak la yang blink2 sangat. Huhu.
.
Okayy. Takde masalah. Jubah Femina ni cuma RM85.00 sahaja. Peminat Femina mesti tau tip top nya material dan kualiti nya kan. Design pun sangatlah simple tapi menarik tau sebab kombinasi warnanya.


.
So grab now sebelum terlambat.
.
 material fursan high quality
 hidden zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
 hidden zip di bahagian belakang
 mempunyai poket di bahagian tepi kanan
 mudah di iron
 sangat selesa dipakai
.
Kod: J643
Saiz: 40, 42, 44, 46, 48, 50

Femina-J643
.
Untuk miliki jubah ni whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#jubahfemina #feminajubah #feminacollection #soffyfashion #jubahfursan

Suikone Cushion Blusher

Stay fresh with Suikone Cushion Blush.
.
You can adjust the tone (whether you like to apply light or heavy) according to your preference.
.
RM39.00/box


.
Yang bestnya sekarang ada PROMO FREE POSTAGE* tau. SS tambah RM8.00 SAHAJA.
.
Haa, nak dapatkan tawaran istimewa ni? Meh whatsapp Eza cepat. Promosi tamat 4/9/2017.

BAJU KEDAH-COTTON MIX (L)

[UPDATE: LC2, LC3 SOLD OUT]
.
BAJU KEDAH RM10.00
.
Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta. .
Untuk raya lepas lebih 100 helai terjual. Dan for coming raya haji ni dah boleh start order ya.
.
Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭
.
Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat. Bukan opah2 je yg gemar baju ni sekarang. 😎
.
Saiz L
Bahu: 24″, Dada:46″, P.lengan: 12″, Labuh: 26″


.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah

BAJU KEDAH- COTTON MIX (M)

BAJU KEDAH RM10.00
.
Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta. .
Untuk raya lepas lebih 100 helai terjual. Dan for coming raya haji ni dah boleh start order ya.
.
Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭
.
Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat. Bukan opah2 je yg gemar baju ni sekarang. 😎
.
Saiz M
Bahu: 21″, Dada: 40″, P. lengan: 12″, Labuh: 25.5″
.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah

BAJU KEDAH SAIZ M

Betul ke baju kedah ni untuk opah2 je?
.
Heyy, taktau ke trend sekarang ni? Ramai anak muda pun dh pakai baju ni tau.
.
Especially untuk majlis bertema dan malam berinai.
.
Ada saiz M sampai 2XL tau. Dan ada 2 jenis fabric. Satu cotton mix dan satu lagi jenis kain licin.
.
Macam corak dekat bawah ni jenis kain licin saiz M tau.


.
Ukuran:
Saiz M
Bahu: 21″, Dada: 40″, P. lengan: 12″, Labuh: 25.5″
.
Harga: RM16.00/helai
.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh whatsapp Eza di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #soffyfashion

 

Jubah Femina- J642

Jubah Femina RM85.00
.
Haa since Raya Aidilfitri lepas dah berhabis banyak duit, Aidiladha ni kita cari yang simple dan affordable pulak ye.

Femina-J642
.
Yeapp. Jubah Femina ni cuma RM85.00 sahaja. Peminat Femina mesti tau tip top nya material dan kualiti nya kan. 
.
So grab now sebelum terlambat.
.
 material fursan high quality
 cutting A
 hidden zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
 hidden zip di bahagian belakang
 mempunyai poket di bahagian tepi kanan
 mudah di iron
 sangat selesa dipakai
.
Kod: J642
Saiz: 38-48
.
Untuk miliki jubah ni whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#jubahfemina #feminajubah #feminacollection #soffyfashion#jubahfursan

Blouse NONA- B2137

Blouse NONA by Soffy Fashion.
.
Apa istimewanya #blouseNONA ni?
.
 material dull satin membuatkan blouse ni nampak shiny and exclusive
 mempunyai butang di bahagian belakang untuk memudahkan pemakaian.
 handcuff berbutang di bahagian pergelangan tangan


.
Kod: B2137
Jenama: NONA
Warna dan saiz:
Blue: 44
Soft Brown: 40
Green: 42, 44
Brownish orange: 40, 42
Red: 40, 46
.
Harga termasuk postage
RM 83.00 SM
RM 87.00 SS
.
Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

@ anda boleh walk in ke Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#blousesatin #blousepeach #blousegrey #blousegreen #blousepurple#blouseNONA #SoffyFashion #nonablouse