Blouse Femina- B2055

*CLICK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS
femina-b2035
Blouse Femina by Soffy Fashion
.
Yeayyy, demi memenuhi permintaan ramai yang suka blouse labuh paras lutut ni, kami bawakan Koleksi Femina ini khas untuk anda. Dah la cukup labuh, cantik pulak tu. Simple and sweet je. Dan pastinya membuatkan si pemakai tampil elegan. Plus siapa yang pakai blouse ni akan rasa sejuk je since blouse ni adalah drpd material fursan.
.
Harga sangat special nak bagi ni. Untuk SM hanya RM 78.00 dan SS hanya RM 82.00. Harga sudah termasuk postage tau. Harga ni sangat berpatutan di ambil kira dengan kualiti blouse ni.
.
✔Material Fursan High Quality
✔ Wudhuk dan nursing friendly
✔ Mempunyai poket di bahagian kiri dan kanan
✔ Mudah diiron
.
Warna dan saiz:
🔸hijau: 38
🔸dark brown: 38
.
Cemane nak order? Dah bekenan sangat dh ni! Haa senang je. Whatsapp kami di
013-5122280
013-5122280
013-5122280
@ kunjungi Butik Soffy Fashion di Changkat Jering.
.
Pssstt.. anda tinggal di area Taiping tapi tak sempat nak dtg ke Butik. Kami tawarkan peekhidmatan COD untuk anda. Whatsapp no ini segera!
013-5122280
013-5122280
013-5122280
.
#soffyfashion #blouselabuh #blousefursan #blousefemina #blousepink #blousehijau #blousecoklat #blouseblueblack #blousedarkbrown #blousepinkbelacan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s