Ameena Blouse-B2072

Having a hard time in choosing the right blouse? Apa kata anda try #AmeenaBlouse ni. Some part ada floral design and the other part is plain. Such a nice combination for you to be proud of by wearing it!

slide1

Blue

slide2

Black

slide3

Blue black

femina-b2072

CAUSE EVERY PIECE IS DESIGN WITH LOVE AND EXCLUSIVITY!
.
Yeah, harini kita officially release #AmeenaBlouse secara online! Another koleksi #Femina yang cukup digemari ramai!
.
#AmeenaBlouse ni istimewa dan timbul keseriannya sebab adanya gabungan floral design dan plain colour. Tak la terlalu serabut sebab banyak sangat corak dan tak la terlalu biasa sebab plain sahaja kan! Haa, paling best combination material ni adalah #Fursan (plain part) dan #Cotton (floral design part).
.
Wudhuk friendly. Nak berwudhuk pun senang sebab terdapat zip di bahagian pergelangan tangan.

Risau kepala tak muat? Jangan khuatir. Ada zip di bahagian belakang untuk memudahkan pemakaian.

Takut material susah iron? Mestila tak. Senang je nak iron k. 😉

come with 3 different colours 🙀
.
Kod: B2072
Jenama: Femina
Warna:

Black: 44, 50, 52, 54

Blue: 46, 54

Blue black: 52
.
Harga:

RM59.00 RM54.00

Postage: RM8.00 (SM), RM12.00 (SS)
.
Nak order senang je. Send pic dan whatsapp ke

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Nak walk in pun boleh. Butik kami buka setiap hari ya!
.
#blousefemina #blousefursan #blousesaizbesar #blouseplussize#blousehitam #blousebiru #blouseblueblack

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s