Qaleesha Blouse-B2073

New Arrival- Qaleesha Blouse!

 

femina-b2073
.
ALHAMDULILLAH. Kita dah officialnya launch #QaleeshaBlouse ni untuk pembelian secara online. #QaleeshaBlouse ni ada 4 warna yang pastinya cun melecun. Dan blouse ini memang istimewa buat peminat2 jenama #Femina. Peminat2 jenama #Femina confirm tau kan tip topnya kualiti material dan jahitan yang dihasilkan.
.
✔ material fursan high quality, sejuk aja apabila dipakai
✔ wudhuk friendly (zip di bahagian pergelangan tangan)
✔ zip di bahagian belakang untuk memudahkan pemakaian
✔ cukup mudah diiron. So tak perlu ambil masa lama untuk diiron k. 😉
✔ available SAIZ 38-48
.
Kod: B2073
Jenama: Femina
Harga:
RM 68.00 SM
RM 72.00 SS
.
Boleh pm atau whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.

Bagi yang nak dapatkan #QaleeshaBlouse ni secara walk in boleh kunjungi Butik #SoffyFashion Changkat Jering. Kita buka setiap hari ya!
.
Kalau dh bekenan tu cepat2 pm! Ramai dah menyesal tak order awal2 blouse jenama Femina sebelum ni. Kalau yang ni pun terlepas tak mampu den nak nolong. Hehe. 😝
.
#blousefemina #blousecoklat #blousedarkbrown #blousehijauturquoise#blousehitam #blousemaroon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s