Sara Ann Blouse-B2078

Latest Collection of Sara Ann Blouse by Soffy Fashion!
.
Yeayy!! Peminat2 Sara Ann mesti dah lama tunggu kan. This latest collection is so stylish yang confirm akan buat anda sukakannya. Material blouse ni ada campuran #Fursan (bahagian plain) dan #Chiffon (bahagian bercorak). And paling best terdapat bukaan antara bahagian plain dan corak which make it becomes so stylish. (jgn risau nampak aurat. Sbb bahagian bawah terdapat full jahitan plain part. )

15823141_1267715543267815_3367677002718310990_n

Sara Ann Exclusive Blouse in Black 🙂

15781493_1264944933544876_5046515028127881181_n

Mek Aina fefeeling di tepi kolam bersama Sara Ann Blouse ini. Bahagian bercorak terdapat bukaan yang membuatkan blouse ni sangat stylish 😀

15780799_1261421313897238_4315109917571816875_n

Even, zip nya pun nampak sangat exclusive. So ladies out there, you can wear this blouse with proud.

.
✔ nak wudhuk? Senang je sbb ada zip.
✔ nak pakai? Senang je sbb ada zip bahagian belakang. Jgn risau kepala anda tersekat
✔ tak nak iron lama2. Eh mestila. Senang je nak iron material ni
✔ tak suka warna hitam ada blue black, tak suka blue black ada merah, tak suka merah ada hitam. Suka semua? Beli je semua.
✔ available saiz- 

:: Blue black: 44, 46, 48, 50

:: Black: 40, 44, 46, 48, 50

:: Red: 40, 44, 48, 50
.
Kod: B2078
Material: Fursan + Chiffon
Jenama: Sara Ann
.
Harga:
RM 73.00 SM
RM 77.00 SS
.
Ada 2 cara untuk anda dapatkannya. Boleh walk in ke Butik Soffy Fashion Changkat Jering atau whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#blousesaraann #koleksisaraan #blousefursan #blousemerah#blousehitam #blouseblueblack

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s