Customer Feedback. Thank You!

Kami cukup seronok bila dapat mesej daripada customers. Tak kira la yang inform barang dah sampai mahupun yang memberikan feedback lepas dapat barang yang telah dipos. Gembiranya kami sampai rasa nak lompat-lompat tau. Haa, jom baca feedback customers ni. 🙂

testimoni-blouse-femina

Sis Thalathiah inform yang blouse dia dah sampai. Alhamdulillah. So, to those yang belum pernah beli dengan kami jangan takut k. Kami bukan penipu. Dijamin anda akan dapat barang seperti yang di order. 🙂

 

testimoni-sara-ann

Sis Zarina pulak memang peminat setia blouse Sara Ann. Siap suruh inform lagi bila ada blouse yang baru. Siapa lagi peminat Sara Ann dekat sini? Sepp sikit.

 

 

12805846_1020819337957438_3318204197874853124_n

Yg ni sweet. Mak dan anak beli sekali. Nak hadiah kan untuk bonda tercinta? Pilih je yg mana sesuai dan pm kami k. Btw, thank you Sis Nurnajmina dan bonda tercinta.

14915212_1200773296628707_8544927850897739803_n

Happy dapat baju dan happy jugak dapat freegift. Thank you sis Norainiza.

15037308_1212748642097839_5828661629727305303_n

Sis Russiah beli untuk birasnya. Seminggu kemudian beli untuk dirinya sendiri pula. Alhamdulillah. 🙂

15966298_1285229111516458_2709903738184613243_n

Sis Naziya pulak peminat setia jubah seluar. Haa, berazam nak bulan 2 pasang sebulan tu.

 

customer-feedback

Sis Wan pulak borong handsock ruffle sampai 40 pasang. Tq tq tq.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s