Blouse Lady’s-B2112

KOLEKSI BLOUSE LADY’S
.
Kali ni ada koleksi Long Plain Blouse tau. Sebab ramai yang request nak blouse labuh, haa ni dia dah mai dah.
.
Nak padan dengan seluar boleh. Dengan skirtpun boleh.
.
Yang nak cari baju couple dengan sahabat tersayang pun boleh. Sweet je warna blouse ni.

17910792_1296231363786075_1893455451_n_burned17965425_1296232090452669_1711663216_n_burned17965431_1296231407119404_396838313_n_burned (1)17965527_1296232097119335_883302652_n_burned17965911_1296231433786068_137733457_n_burnedlady-b2112
.
Kod: B2112
✔️ material fursan high quality
✔️ memunyai butang di bahagian tengan (nursing friendly), butang di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
✔️ yang bestnya lagi, ada poket bahagian kiri kanan lagi. boleh la nak letak duit atau fon kan
✔️ 5 warna yang menarik: black, grey, pink, turquoise, maroon.
✔️ saiz: 40, 42, 44, 46, 48, 50
.
Harga special nak bagi ni. Nak harga special whatsapp kami ya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s