BAJU KEDAH- COTTON MIX (M)

BAJU KEDAH RM10.00
.
Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta. .
Untuk raya lepas lebih 100 helai terjual. Dan for coming raya haji ni dah boleh start order ya.
.
Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭
.
Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat. Bukan opah2 je yg gemar baju ni sekarang. 😎
.
Saiz M
Bahu: 21″, Dada: 40″, P. lengan: 12″, Labuh: 25.5″
.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s