NONA Kurung Pahang

ANDA PENCINTA KURUNG PAHANG?
.
Nak cari BAJU KURUNG PAHANG untuk raya tahun ni?
.
Khas untuk anda kami bawakan NONA Kurung Pahang.

18516262_1329611153781429_1931544028_n

18518422_1329611117114766_541976108_n

KURUNG PAHANG NONA

.
✔ sangat mudah di iron
✔ material dull satin, permukaan mengkilap
✔ material berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
✔ lembut, sejuk dan selesa dipakai
✔ didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik
✔ pinggang kain fully getah
.
Kod: K476
Saiz: XS, S, M, L, XL
.
Untuk order? Senang je. Whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
Nak cepat klik je link ni okayy

http://www.wasap.my/+60135122280
http://www.wasap.my/+60135122280
http://www.wasap.my/+60135122280

.
Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#SoffyFashion #bajukurungterbaru #kurungpahang #koleksiraya2017

Kurung Moden NONA

Koleksi Kurung Moden NONA by Soffy Fashion.

17035356_1247153825360496_374557349_n_burnedKURUNG MODEN NONA
_
✔ mudah di iron
✔ design baju kembang, terletak jatuh apabila dipakai
✔ material dull satin, permukaan mengkilap
✔ material berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
✔ lembut, sejuk dan selesa dipakai
✔ didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik
✔ pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: BK 477
Saiz:
S, M, L, XL,
2XL (LIMITED)
.
Untuk order whatsapp kami di
013-512 2280
013-512 2280
013-512 2280

Nak cepat boleh tekan link ni:

 

.
Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#SoffyFashion #bajukurungmoden #bajukurungnona #bajukurungterbaru #bajukebarung #bajukebarungpink#bajukebarungbiru #bajukebarungcoklat #bajukebarungpurple#bajukebarungpurplebelacan

Skirt Duyung/Fishtail-R1031

Lady’s Collection memang terkenal dengan pengeluaran skirt yang cukup berkualiti tinggi. Yang dah biasa pakai mesti repeat order lagi.

.

Kali ni Lady’s tawarkan Skirt design duyung pulak. Jom kita tengok warna2 yang available

20170508_092200

20170507_105235_burned

20170507_105606_burned

20170507_105906_burned

20170507_110136_burned

20170507_110434_burned

20170507_110717_burned

20170507_111053_burned

20170507_111321_burned

20170507_111631_burned

20170507_111919_burned

 

R1031

Untuk dapatkannya boleh screenshot gambar dan nyatakn kod skirt. Send saja kepada kami melalui whatsapp di

013 512 2280

013 512 2280

013 512 2280

SKIRT SONGKET LADY’S COLLECTION

SKIRT SONGKET LADY’S!
.
Ramai yang dah dapatkan skirt songket ni secara walk in. Kini kami buka untuk pembelian secara online pula. 👏👏👏
.
Skirt Lady’s ni boleh didapati dalam pelbagai corak dan warna berbeza. Semuanya cantik2 belaka. 😱

20170508_094220

18109415_1307354709340407_508754857_n

18136532_1307354896007055_170363783_n

18136813_1307354502673761_1615174974_n

18155249_1307354109340467_517869095_n

18136787_1307354342673777_36853137_n

18109818_1307353442673867_330735944_n

18110671_1307351936007351_1241241304_n

18136665_1307352656007279_39450144_n

18136695_1307352842673927_138048116_n

18136869_1307353222673889_8921566_n

18143169_1307353042673907_745132293_n

18155318_1307352229340655_1126344566_n

18238865_1394513027254732_2716172744516395050_o

18142805_1307353926007152_974589510_n

18155377_1307353616007183_1584115611_n

Presentation1
.
❤️ mempunyai zip di bahagian belakang
❤️ terdapat sebahagian getah pada pinggang
.

.
Whatsapp kami untuk mendapatkannya

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Soffy Fashion
.
#soffyfashion #skirt #skirtterbaru #skirtsongket #skirtcorak

KAIN PELIKAT WADIMOR MURAH

LIMITED 10 HELAI KAIN PELIKAT WADIMOR!
.
Yes. Kain pelikat Wadimor ni cuma ada 10 helai sahaja. .
Restock untuk kali kedua bagi kain pelikat Wadimor. Tetapi qtty yg ada sangat terhad.

20170508_130827

18342406_1399430176763017_2943072644290186389_n

18300808_1399430203429681_7862587504862265260_n

18342387_1399430256763009_1592772441249749411_n

.
Sangat sesuai dijadikan hantaran mahupun hadiah.
.
Cuma RM23.00/helai (Normal price RM26.00) atau beli 5 helai RM100.00.
.
Whatsapp kami segera untuk mendapatkannya. 😎
.
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#kainpelikathantaran #kainpelikat #kainpelikatwadimor #kainpelikatmurah

Skirt Lady’s Collection-R21425

LADY’S EXCLUSIVE SKIRT
.
Anda mencari skirt plain eksklusif yang membuatkan anda kelihatan elegan?
.
Apa kata anda cuba Skirt Lady’s ni.
.
Skirt Lady’s ni boleh didapati dalam 4 warna berbeza. Semuanya cantik2 belaka.

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.36 PM

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.16 PM

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.16 PM (3)

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.16 PM (2)

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.16 PM (1)

WhatsApp Image 2017-05-06 at 3.09.36 PM (1)

LADY-R21425
.
❤️ mempunyai zip di bahagian belakang
❤️ terdapat sebahagian getah pada pinggang
.
Kod:R21425
.
Macam mana nak order? Screenshot je gambar skirt yang awak nak dan send pada kami melaui whatsapp di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Soffy Fashion
.
#soffyfashion #skirt #skirtterbaru #skirtsongket #skirtcorak

SKIRT FEMINA-R213

SKIRT FEMINA, LAIN DARI YANG LAIN!
.
Haa, apa lainnya pulak?
.
Hihi. Skirt Femina ni diperbuat daripda material yang sama dengan blouse keluaran Femina tau.
.
Material apa? Jeng jeng jeng.
.
FURSAN HIGH QUALITY LA!!!
.
Material ni berat tau. Jatuh terletak aja bila dipakai. Dan cutting skirt ni cutting kembang ye. Boleh la nak acah2 jadi princess gitu.
.
Terdapat zip di bahagian pinggang skirt untuk memudahkan pemakaian tau. Ada 5 warna yang menarik kesemuanya!

20170429_122621_burned

 

 

20170429_113106_burned

 

20170429_113738_burned

 

20170429_114513_burned

 

20170429_114907_burned

 

20170429_115228_burned

 

18157415_1713870968912150_6003262637853811184_n

 

carta ukuran r213
.
Kod: R213
Saiz dan warna :
:: Cappucino- M, L, XL, 2XL
:: Brown- M, L, XL, 2XL
:: Blue- M, L, XL, 2XL
:: Green- M, L, XL, 2XL
:: Grey- M, L, XL, 2XL
.
Boleh whatsapp kami untuk mendapatkannya.

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Soffy Fashion
.
#soffyfashion #femina #skirtfemina #skirtfursan