Blouse Femina – B2183

Hot Item! Femina Collection!

Tak sempat nak upload customer walk in dah SERBU dulu.

Corak dan design yang berbeza berbanding koleksi Femina yang sebelum ni tau.

Kod: B2183
Warna dan saiz:
🔸Dark cappucino: 40, 44, 46, 48
🔸Green: 40, 42, 46, 48, 50
🔸Purplish blue: 40, 46, 50
🔸Soft brown: 40

RM73.00 SM, RM77.00 SS

Saiz dan warna yang anda inginkan masih ada? Meh whatsapp kami cepat2 untuk dapatkannya sekarang.

013 512 2280

Atau tekan saja link di bio

#femina #feminacollection #blousefemina #feminablouse

Advertisements

Blouse Femina – B2182

New Arrival! Femina Collection

Bertemakan pastel color dan dihiasi dengan bunga2 dan manik mutiara.

Dan rekaannya diilhamkam dari baju kebaya.

Masih menggunakan material Fursan High Quality yang semestinya sangat selesa dipakai.

Code: B2182
Warna dan saiz:
🔸soft pink, peach, green, grey: 40, 42, 44, 46, 48, 50

 

Whatsapp segera untuk mendapatkannya

013 512 2280

#femina #feminacollection #blousefemina

Blouse Femina -B2184

Femina Flare Cuff with Zip.
.
Yeayy, lepas ni yang mana nak bergaya dan dalam masa yang sama fikirkan keselesaan ketika berwudhuk dah boleh tarik nafas lega. Sebab Femina dah tunaikan permintaan awak2 darlings. 💃🏻😘
.

Masih menggunakan material yang sama iaitu Fursan High Quality. Material yang cukup selesa dan tak panas.
.

Kod: B2184
Warna dan saiz:
🔸Dark green, dark purple, red, grey: 38, 40, 42, 44, 46, 48.

27331982_1657265720979460_2534774139066158658_n

27540064_1657265744312791_1586871328722291141_n
.

RM68.00 SM, RM72.00 SS

Harga sudah termasuk postage.

.

Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280

 

#femina #feminacollection #blousefemina #koleksifemina#blouseterbaru2018 #blouseterbaru

Blouse GLady’s – B2176

New Arrival Koleksi GLady’s Plain

Haa, kalau batch sebelum ni straight kosong ada poket zip kan.

Kali ni design nya lain sikit. Design bukaan tangan yang sedikit kembang beserta zip batu yang cukup exclusive tau. Dan panel bahagian tepi membuat baju ni flowy je tau. 

26166311_1627661203939912_2050377037429208727_n

26165518_1627661240606575_3849538494049550641_n

Dan paling best ada sampai saiz 52!!!! Haa, susah kan nak cari blouse saiz besar yang cantik cenggini. 

 material fursan kualiti tinggi
 material sejuk dan selesa dipakai
 nursing friendly (zip di bahagian hadapan)
 wudhuk friendly (butang di bahagian pergelangan tangan)

Kod: B2176
Saiz: 42, 44, 46, 48, 50, 52

Untuk order whatsapp kami sekarang di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Atau tekan saja link di bawah

www.wasap.my/+60135122280

#blousefursan #blousecantik #blouseterbaru2018 #blouseplain#SoffyFashion #blousesaizbesar #blouseplussize

BAJU KEDAH / BAJU OPAH

Restock. Restock.

BAJU KEDAH RM10.00

Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta

Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭 Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat.

Yang ini yang jenis cotton mix. Available saiz M dan L.

Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah #bajuopah#bajuopahmurah #malamberinai #majliskawin

BLOUSE FEMINA – B2173

Saya teringin nak baju yang berfesyen la sikit. Tapi tapi tak nak yang terlalu over. 

Exclusive Femina Blouse ni sangatlah stylish and sweet. Sesuai sangat untuk awak. 

Tak terlalu over tapi nampak kelainan daripada blouse yang biasa nampak kan.

Didatangkan dengan design yang menarik. Dan  ada 4 warna tau. Off course menggunakan material fursan ye awak. Hanya outer layer sahaja menggunakan material chiffon.

Best sangat ke material fursan ni? Best sangat awak. Memang ramai yang tergila-gilakan material ni. Sebab selesa sangat pakai.

Saiz pula available dari saiz 38 sehingga 48 tau.

Price: RM73.00 SM, RM77.00 SS (include postage)

 

 

Whatsapp ke nombor ini sekarang untuk memastikan anda dapat grab blouse exclusive ni 

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

atau tekan je link kat bawah ni

www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280

#SoffyFashion#FeminaBlouse#FeminaCollection#Femina#KoleksiFemina#BlouseFursan#FursanBlouse

Blouse Femina-B2172

Saya teringin nak baju yang berfesyen la sikit. Tapi tapi tak nak yang terlalu over. 

Exclusive Femina Blouse ni sangatlah stylish and sweet. Sesuai sangat untuk awak. 

Tak terlalu over tapi nampak kelainan daripada blouse yang biasa nampak kan.

Didatangkan dengan design yang menarik. Dan  ada 4 warna tau. Off course menggunakan material fursan ye awak. Hanya outer layer sahaja menggunakan material chiffon.

Best sangat ke material fursan ni? Best sangat awak. Memang ramai yang tergila-gilakan material ni. Sebab selesa sangat pakai.

Saiz pula available dari saiz 38 sehingga 48 tau.

Price: RM73.00 SM, RM77.00 SS (include postage)

 

 

Whatsapp ke nombor ini sekarang untuk memastikan anda dapat grab blouse exclusive ni 

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

atau tekan je link kat bawah ni

www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280

#SoffyFashion#FeminaBlouse#FeminaCollection#Femina#KoleksiFemina#BlouseFursan#FursanBlouse