Koleksi Raya 2018: Baju Kurung Sara Ann

“Sis, saya dah beli tadi baju Sara Ann! Sedap sangat pakai, tu yang cari lagi”

.

Tudia penangn baju kurung Sara Ann, sampai beli 2-3 pasang seorang. Sara Ann punya design very up to date. Dan material yang digunakan sangat berkualiti dan selesa dipakai. Untuk Raya kali ni kami ada 2 design istimewa untuk korang tau. Check it out!

Untuk design macam dekat atas ni saiz yang available dari saiz 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Ini pulak design ke dua yang kami ada. ^^

Untuk design yg ini saiz available dari 36 sehingga 48 tau. So ada satu extra saiz berbanding design yg awal tadi iaitu saiz 48!

.

Kalau hampa ada sebarang persoalan lanjut whatsapp je kami ya.

 

http://www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280

Advertisements

Koleksi Kurung Moden – K520

Koleksi Kurung Moden

32222643_1758094820896549_5439757340888793088_n32240264_1758094784229886_1842553008777330688_n32332223_1758094757563222_8841135057205723136_n

32405545_1758094807563217_7276714428186230784_n
.
 zip di bahagian belakang
 material quality crepe
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: K520
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
.

Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Atau click link di bawah

www.wasap.my/+60135122280

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenmaroon#bajukurungmodenturquoise #bajukurunhmodenpurple #bajuraya2018

Koleksi Nona-Baju Kurung Pahang Saiz Besar

Koleksi Kurung Pahang NONA SAIZ 2XL-5XL

32235512_1757115070994524_3751458920065925120_n

.32222642_1757115024327862_224387632916856832_n
 zip di bahagian belakang
 mudah di iron
 permukaan mengkilap
 material satin berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: K524
Saiz: 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
.

Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Atau click link di bio

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#bajukurrungsaizbesar #kebarungsaizbesar #kurungpahang#kurungpahangsaizbesar #koleksinona #bajuraya2018

Baju Kurung Femina Collection

FEMINA RAYA COLLECTION
.
Tudiaa, semua yang tengok je gambar koleksi terbaru ni terus terpikat. Baru tengok gambar je tau. Kalau tengok in real “empuan badan” ni, fuhhh lagi mereciks. 😱😍
.
Material best sangat tau. Fursan high quality. Dan outer layer tu menggunakan material chiffon. Hah, flowy gitu. 💃🏻

b6eed7a0-c223-4e87-ac59-6d323a5f3a92

kain

kurung femina-k508
.
🔸material fursan high quality
🔸bentuk kain: skirt panel 8. Kembang di bahagian bawah.
🔸terdapat zip di bahagian pergelangan tangan
🔸terdapat zip di bahagian belakang
🔸terdapat zip dan separuh getah pada bahagian pinggang kain
.
Harga: RM146.00 SM, RM152.00 SS. Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami sekarang

www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280
.
Nanti kami reply satu per satu message awak ye 💋
.
#femina #feminacollection #blousefemina #feminablouse #feminabajukurung#feminaskirt #soffyfashion

Baju Kurung Femina Ibu dan Anak

“Cantik baju dia. Haii ada gak ambil lebih nanti ni”- Sis Suhaila
.
Tudiaa, memang cantik sangat koleksi Femina kali ni. Warna2 fresh dan baru tau. Design tingkat2 di bahagian hadapan, perghh memang cantik sangat. Dan sentuhan bunga, batu dan labuci betul2 menyerlahkan keanggunan pemakainya. 
.
Material pun best sangat. Fursan high quality. Dan outer layer tu menggunakan material chiffon.

31956883_1753473724691992_594415025565728768_n31956906_1753473741358657_7556264877296189440_n
.
🔸material fursan high quality
🔸bentuk kain: skirt panel 8.
🔸terdapat zip di bahagian pergelangan tangan
🔸terdapat zip di bahagian belakang
🔸terdapat zip dan separuh getah pada bahagian pinggang kain
.
Paling best ada saiz ibu dan anak tau. Scroll down/ swipe left untuk melihat carta ukuran.
.
Untuk order whatsapp kami sekarang

Blouse Sara Ann – B2211

New Arrival Sara Ann Collection.
.
Blouse Sara Ann dengan design yang terkini. Rekaan pleated di bahagian hadapan blouse dan jahitan bunga dan pearl yang cukup memukau.

.

29598361_1719092704796761_5969522955786625082_n

29789933_1719092764796755_319311913286918027_n

29792824_1719092874796744_21536617083209384_n

29790380_1719093121463386_9162056116684032536_n

saraann-b2211
.
✔️material fursan high quality
✔️terdapat zip di bahagian belakang
✔️terdapat zip di bahagian pergelangan tangan. Wudhuk friendly
✔️hiasan bunga berjahit
.
Kod: B2211
Saiz: 38, 40, 42, 44, 46, 48
.
Harga: RM83.00 SM, RM87.00 SS (Harga sudah termasuk postage)
.
Kat mana nak dapatkan koleksi ni? Boleh walk in ke Butik kami di pekan Changkat Jering. Kami buka setiap hari tau.
.
Atau secara online di sini

Skirt Corak G Lady’s – R231

SKIRT PRINTED EKSKLUSIF GLady’s.

.

Yeayy corak baru dh sampai. Ada 3 warna semuanya. Semuanya cantik2 belaka. 

31945931_1752407291465302_382269587040763904_n

31944585_1752407184798646_6578350795941478400_n

31939629_1752407088131989_3796631620853694464_n

31363388_1752407254798639_4432843949589135360_n

32072891_1752407118131986_4843912834242838528_n

31947992_1752407344798630_8803061782739419136_n

31936757_1752407311465300_4269826412875087872_n

.

❤️mempunyai zip di bahagian belakang
❤️ terdapat sebahagian getah pada pinggang
permukaan di bahagian luar sedikit mengkilap

Kod: R231
Warna dan saiz:
🔸Black: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
🔸Brown: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
🔸Pink: M, XL, 3XL, 4XL, 5XL

Whatsapp kami untuk mendapatkannya

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Atau tekan link di bawah

www.wasap.my/+60135122280
.
#soffyfashion #skirt #skirtterbaru #skirtsongket #skirtcorak #printedskirt#skirtbercorak #skirtgladys #skirtladys #skirtgladies