Kebarung Nona – K499

Koleksi Kebarung NONA by Soffy Fashion.

_
 zip di bahagian belakang
 dokoh berjahit
 mudah di iron
 permukaan mengkilap
 material satin berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk

20901761_1498275303545170_364217873179587226_o


.
Kod: K499
Saiz: S, M, L, XL
.
Harga:
SM: RM 151.00
SS: RM 157.00
Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#SoffyFashion #bajukurungterbaru #bajukebarung #bajukebarunghijau#bajukebarungmerah #bajukebarungcoklat #bajukebarungold#bajukebarungkelabu #kebarungnona

Advertisements

Blouse Plain-B2147

Koleksi Flourish


.
material fursan
 zip di bahagian dada (nursing friendly)
 hidde zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
.
Kod: B2147
Saiz: 44, 46, 48, 50
.
Harga: RM58.00 SM, RM62.00 SS
.
Untuk order whatsapp

Blouse Sara Ann-B2153

Koleksi Sara Ann
.
 material fursan high quality. Kain sejuk dan selesa dipakai
 design tangan kembang
 zip di bahagian belakang
 design stylish dan trendy dengan ikatan reben di sebahagian blouse
 membuatkan si pemakai tampak elegan


.
Kod: B2153
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

20840726_1496351353737565_1402806603282115166_n
.
Harga: RM78.00 SM, RM82.00 SS (Harga sudah termasuk postage)
.
Untuk dapatkan blouse ni anda boleh whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#blouseterbaru #blousesaraann #saraannblouse #saraannfashion#blousedustypink #blousedustygreen #blousepeach #blousehitam#blousetangankembang

Jubah Femina – J643

ANDA MENCARI JUBAH YANG BERKUALITI PADA HARGA YANG BERPATUTAN?
.
Jubah Femina ni la jawapannya. CUMA RM85.00 SAHAJA.
.
✔️Haa since Raya Aidilfitri lepas dah berhabis banyak duit, Aidiladha ni kita cari yang simple dan affordable pulak ye. 
.
Kalau yang 2 in 1 lagi BEST. Yang boleh pakai untuk kegunaan harian jugak.
.
Taknak la yang blink2 sangat. Huhu.
.
Okayy. Takde masalah. Jubah Femina ni cuma RM85.00 sahaja. Peminat Femina mesti tau tip top nya material dan kualiti nya kan. Design pun sangatlah simple tapi menarik tau sebab kombinasi warnanya.


.
So grab now sebelum terlambat.
.
 material fursan high quality
 hidden zip di bahagian pergelangan tangan (wudhuk friendly)
 hidden zip di bahagian belakang
 mempunyai poket di bahagian tepi kanan
 mudah di iron
 sangat selesa dipakai
.
Kod: J643
Saiz: 40, 42, 44, 46, 48, 50

Femina-J643
.
Untuk miliki jubah ni whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#jubahfemina #feminajubah #feminacollection #soffyfashion #jubahfursan

Suikone Cushion Blusher

Stay fresh with Suikone Cushion Blush.
.
You can adjust the tone (whether you like to apply light or heavy) according to your preference.
.
RM39.00/box


.
Yang bestnya sekarang ada PROMO FREE POSTAGE* tau. SS tambah RM8.00 SAHAJA.
.
Haa, nak dapatkan tawaran istimewa ni? Meh whatsapp Eza cepat. Promosi tamat 4/9/2017.

BAJU KEDAH-COTTON MIX (L)

[UPDATE: LC2, LC3 SOLD OUT]
.
BAJU KEDAH RM10.00
.
Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta. .
Untuk raya lepas lebih 100 helai terjual. Dan for coming raya haji ni dah boleh start order ya.
.
Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭
.
Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat. Bukan opah2 je yg gemar baju ni sekarang. 😎
.
Saiz L
Bahu: 24″, Dada:46″, P.lengan: 12″, Labuh: 26″


.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah

BAJU KEDAH- COTTON MIX (M)

BAJU KEDAH RM10.00
.
Yes baju kedah ni RM10.00 sahaja. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk bonda tercinta. .
Untuk raya lepas lebih 100 helai terjual. Dan for coming raya haji ni dah boleh start order ya.
.
Jangan tunggu esok balik kampung, harini baru order. Kami tak jamin boleh sampai esoknya sbb bergantung pd pos laju jugak. 😭😭😭
.
Yang nak pakai untk malam berinai atau majlis bertema pun sesuai sangat. Bukan opah2 je yg gemar baju ni sekarang. 😎
.
Saiz M
Bahu: 21″, Dada: 40″, P. lengan: 12″, Labuh: 25.5″
.
Untuk dapatkan baju kedah ni boleh walk in di @soffyfashion atau secara online di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#bajukedah #bajukedahmurah #kurungkedah #hadiahhariibu#setiapharikanhariibu 😅 #malamberinai #kurungkedah