Koleksi Raya 2018: Baju Kurung Sara Ann

“Sis, saya dah beli tadi baju Sara Ann! Sedap sangat pakai, tu yang cari lagi”

.

Tudia penangn baju kurung Sara Ann, sampai beli 2-3 pasang seorang. Sara Ann punya design very up to date. Dan material yang digunakan sangat berkualiti dan selesa dipakai. Untuk Raya kali ni kami ada 2 design istimewa untuk korang tau. Check it out!

Untuk design macam dekat atas ni saiz yang available dari saiz 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Ini pulak design ke dua yang kami ada. ^^

Untuk design yg ini saiz available dari 36 sehingga 48 tau. So ada satu extra saiz berbanding design yg awal tadi iaitu saiz 48!

.

Kalau hampa ada sebarang persoalan lanjut whatsapp je kami ya.

 

http://www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280

Advertisements

Koleksi Kurung Moden – K520

Koleksi Kurung Moden

32222643_1758094820896549_5439757340888793088_n32240264_1758094784229886_1842553008777330688_n32332223_1758094757563222_8841135057205723136_n

32405545_1758094807563217_7276714428186230784_n
.
 zip di bahagian belakang
 material quality crepe
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: K520
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
.

Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
Atau click link di bawah

www.wasap.my/+60135122280

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenmaroon#bajukurungmodenturquoise #bajukurunhmodenpurple #bajuraya2018

Koleksi Nona-Baju Kurung Pahang Saiz Besar

Koleksi Kurung Pahang NONA SAIZ 2XL-5XL

32235512_1757115070994524_3751458920065925120_n

.32222642_1757115024327862_224387632916856832_n
 zip di bahagian belakang
 mudah di iron
 permukaan mengkilap
 material satin berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk
.
Kod: K524
Saiz: 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
.

Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Atau click link di bio

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#bajukurrungsaizbesar #kebarungsaizbesar #kurungpahang#kurungpahangsaizbesar #koleksinona #bajuraya2018

Baju Kurung Femina Collection

FEMINA RAYA COLLECTION
.
Tudiaa, semua yang tengok je gambar koleksi terbaru ni terus terpikat. Baru tengok gambar je tau. Kalau tengok in real “empuan badan” ni, fuhhh lagi mereciks. 😱😍
.
Material best sangat tau. Fursan high quality. Dan outer layer tu menggunakan material chiffon. Hah, flowy gitu. 💃🏻

b6eed7a0-c223-4e87-ac59-6d323a5f3a92

kain

kurung femina-k508
.
🔸material fursan high quality
🔸bentuk kain: skirt panel 8. Kembang di bahagian bawah.
🔸terdapat zip di bahagian pergelangan tangan
🔸terdapat zip di bahagian belakang
🔸terdapat zip dan separuh getah pada bahagian pinggang kain
.
Harga: RM146.00 SM, RM152.00 SS. Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami sekarang

www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280
.
Nanti kami reply satu per satu message awak ye 💋
.
#femina #feminacollection #blousefemina #feminablouse #feminabajukurung#feminaskirt #soffyfashion

Baju Kurung Femina Ibu dan Anak

“Cantik baju dia. Haii ada gak ambil lebih nanti ni”- Sis Suhaila
.
Tudiaa, memang cantik sangat koleksi Femina kali ni. Warna2 fresh dan baru tau. Design tingkat2 di bahagian hadapan, perghh memang cantik sangat. Dan sentuhan bunga, batu dan labuci betul2 menyerlahkan keanggunan pemakainya. 
.
Material pun best sangat. Fursan high quality. Dan outer layer tu menggunakan material chiffon.

31956883_1753473724691992_594415025565728768_n31956906_1753473741358657_7556264877296189440_n
.
🔸material fursan high quality
🔸bentuk kain: skirt panel 8.
🔸terdapat zip di bahagian pergelangan tangan
🔸terdapat zip di bahagian belakang
🔸terdapat zip dan separuh getah pada bahagian pinggang kain
.
Paling best ada saiz ibu dan anak tau. Scroll down/ swipe left untuk melihat carta ukuran.
.
Untuk order whatsapp kami sekarang

Baju Kurung Nona – K509

Koleksi Kurung NONA by Soffy Fashion.

_
 zip di bahagian belakang
 mudah di iron
 permukaan mengkilap
 material dull satin berkualiti tinggi
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah, berzip dan berbutang cakuk

.

30698611_1730294170343281_6474921073926628292_n
.
Kod: K509
.
Harga:
SM: RM 161.00
SS: RM 167.00
Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering
.
#kurungnona #bajuraya2018 #soffyfashion

Kebarung NONA- K511

Koleksi Kebarung NONA

.

 zip di bahagian belakang
 belahan bahagian hadapan berjahit
 mudah di iron
 material berkualiti tinggi dan tidak terlalu tebal
 lembut, sejuk dan selesa dipakai
 pinggang kain bergetah dan berbutang cakuk

.

30723840_1735057913200240_5387361824810213040_n
.
Kod: K511
Saiz: 40, 42, 44, 46
.
Harga:
SM: RM 151.00
SS: RM 157.00
Harga sudah termasuk postage
.
Untuk order whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280

Atau click saja link di bawah

www.wasap.my/+60135122280

Untuk pembelian secara walk in, anda boleh kunjungi kami di Butik Soffy Fashion Changkat Jering.
.
#kebarungcorak #kebarungnona #bajukurungnona #bajuraya2018