Blouse Sara Ann – B2218

Sara Ann Collection

.

31357644_1743752778997420_4180675544913116146_n
.
 material fursan high quality
 zip di bahagian belakang
 pergelangan tangan handcuff bergetah
 minimal ironing
 sangat selesa dipakai
 available size: 42, 44, 46, 48, 50, 55 .

Untuk dapatkan koleksi ini boleh whatsapp kami di

013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#soffyfashion #saraann #saraannfashion #blousesaraann#saraannblouse #koleksisaraann #blousesaizbesar #blouseplussize#bajuraya2018

Advertisements

Blouse Sara Ann – B2214

Ramai dah tak sabar sebab collection ni sweet sangat. 😍
.
Okay2. Sekrang kami dah buka untuk pembelian secara online. 😘
.
Sara Ann Luxe Collection
.
Collection ni sangat istimewa sebab bunga2 tu bukan tampalan tau! Tapi SULAMAN. ❤️ Dan keserian blouse ni sangat terserlah dengan kombinasi warna sulaman bunga yang tersangatlah sweet. Plus ada batu2 lagi yang menaikkan lagi keserian blouse ni.

30706510_1732112890161409_7553290814247969846_n

30728533_1732113006828064_2551809316013368494_n

30725774_1732112860161412_1097839182141928720_n

30708736_1732113090161389_1859484743959711767_n

30742753_1732112840161414_292101654818136577_n

30724139_1732113136828051_6136405106334974140_n

30714464_1732112910161407_8806694893006431156_n

30712463_1732112960161402_3890358496897397940_n

30710982_1732113156828049_6337200601290032728_n
.
✔️material fursan high quality
✔️flare cuff
✔️mudah diiron
✔️material sejuk,selesa dipakai
✔️hidden zip di bahagian belakang
✔️warna: gold,blue black, pink, green
✔️saiz: 38, 40, 42, 44, 46, 48
.
Brand: Sara Ann
Kod: B2214
Normal Price: RM95.00. TUNGGU DULU!

Sekarang ada promosi tau. RM79.00 SAHAJA

Pos SM RM8.00, SS RM12.00

.
Walk in ke butik sekarang untuk mendapatkannya atau order online dengan click link di bawah

www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280

.
#saraann #saraannfashion #blousesaraann #saraannblouse#blousefursan #soffyfashion #bajuraya2018

Blouse Sara Ann-B2208

Sara Ann Blouse
.
Koleksi yang diinspirasikan daripada baju kebaya dan ditimbulkan keanggunanya dengan jahitan hiasan bunga menggunakan batu dan manik yang berkualiti
.
Menggunakan fabrik fursan high quality, anda pasti tampil selesa menggayakannya
.
✔️zip di bahagian pergelangan tangan
✔️bukaan bahagian leher yang luas
✔️bahagian hadapan sedikit labuh berbanding bahagian belakang

.

30594970_1728185113887520_3051129466737188068_n30594904_1728185137220851_512214453298804831_n30572299_1728185170554181_1722441403606816131_n

30623860_1728186697220695_4337440905191021895_n30624097_1728185223887509_6339237487870132594_n
.
Kod: B2208
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
.
Harga: RM78.00 SM, RM82.00 SS (harga sudah termasuk postage)
.
Click link di bawah untuk dapatkan koleksi ini sekarang

www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280
www.wasap.my/+60135122280

013 512 2280

Nak walk in pun boleh. Butik dibuka setiap hari dari jam 9.30 pagi sehingga 7.00 petang. Hari Sabtu sehingga 9.30 malam.
.
#saraann #saraannfashion #saraannblouse #blousesarann#soffyfashion #bajuraya2018 #koleksiraya2018 #timerayaje

Blouse Sara Ann-B2153

Koleksi Sara Ann
.
 material fursan high quality. Kain sejuk dan selesa dipakai
 design tangan kembang
 zip di bahagian belakang
 design stylish dan trendy dengan ikatan reben di sebahagian blouse
 membuatkan si pemakai tampak elegan


.
Kod: B2153
Saiz: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

20840726_1496351353737565_1402806603282115166_n
.
Harga: RM78.00 SM, RM82.00 SS (Harga sudah termasuk postage)
.
Untuk dapatkan blouse ni anda boleh whatsapp kami di
013 512 2280
013 512 2280
013 512 2280
.
#blouseterbaru #blousesaraann #saraannblouse #saraannfashion#blousedustypink #blousedustygreen #blousepeach #blousehitam#blousetangankembang